Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής της Πρυτανείας

id: 
2532

Αθήνα, 8 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής της Πρυτανείας

Την Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015, ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών καθηγητής Κωνσταντίνος Γάτσιος παρέδωσε την Πρυτανεία του Ιδρύματος στο νέο Πρύτανη καθηγητή Εμμανουήλ Γιακουμάκη.

Ο απερχόμενος Πρύτανης, αφού ενημέρωσε τον νέο Πρύτανη για τα τρέχοντα θέματα του Πανεπιστημίου, ευχαρίστησε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας για την συνεργασία τους και τη συμβολή τους στο έργο που επιτελέστηκε κατά την διάρκεια της θητείας του. Εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση για την ανάληψη της διοίκησης από το νέο Πρύτανη, του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεσή του.

Ο νέος Πρύτανης ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρύτανη για το πλούσιο έργο του και την καθοριστική συμβολή του στις επιτυχίες και την πρόοδο του Ιδρύματος, δήλωσε δε ότι στις συνθήκες που διανύουμε απαιτείται ομοψυχία και ενεργή συμβολή από όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, ώστε το Πανεπιστήμιό μας να αποτελέσει παράγοντα εξόδου από την κρίση και αναγέννησης της χώρας μας. Τέλος, κάλεσε τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας σε μια κοινή προσπάθεια με στόχο να συνεχίσει το Πανεπιστήμιό μας να είναι κέντρο αριστείας, καινοτομίας, εξωστρέφειας και κοινωνικής προσφοράς.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΟΠΑ

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018