2ο ΟΠΑ Run «Όλοι μαζί για το Πεδίον του Άρεως» (12/05/2019)

Αθήνα , 19 Μαρτίου 2019

 

2ο ΟΠΑ Run
«Όλοι
μαζί για το Πεδίον του Άρεως»
Κυριακή 12 Μαΐου 2019

 

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνουν, για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Πεδίον του Άρεως, το ΟΠΑ Run, δηλαδή αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και περίπατο 2 χιλιομέτρων.

Το ΟΠΑ Run εντάσσεται στη στρατηγική κοινωνικής προσφοράς του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ως δράση του Προγράμματος Εθελοντισμού «AUEB Volunteers» και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Με αφορμή το 2ο ΟΠΑ Run, o Πρύτανης του ΟΠΑ Καθηγητής Εμμανουήλ Γιακουμάκης δήλωσε: «Το πάρκο του Πεδίου του Άρεως είναι πνεύμονας ζωής και πόλος έλξης για τα μέλη της κοινότητας του Πανεπιστημίου και για τους κατοίκους της πόλης της Αθήνας. Εκδηλώσεις όπως το ΟΠΑ Run συνεισφέρουν σημαντικά στην προσπάθεια αναγέννησης του δεσμού του πάρκου με την κοινωνία και τους πολίτες και είναι χαρά μας που, για δεύτερη χρονιά, οι εθελοντές φοιτητές μας με την πρωτοβουλία αυτή συντελούν στην οικοδόμηση αυτής της αναγέννησης».

Φέτος, μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας, με σκοπό την ψηφιακή παραγωγή ενός video spot παρουσίασης της ταυτότητάς του. Επιπλέον, σημαντικός αριθμός εισιτηρίων θα διατεθεί δωρεάν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, θα λάβει χώρα το Treasure Hunt του ΟΠΑ Run 2019, με σκοπό τη γνωριμία με το Πεδίο του Άρεως και την ευρύτερη περιοχή, ενώ το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 - παραμονή του Αγώνα, θα πραγματοποιηθεί pasta party για όλους τους δρομείς στο εστιατόριο των φοιτητών του ΟΠΑ.

Μέγας Χορηγός του ΟΠΑ Run 2019 είναι το Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας Α.Ε. (ΙΦΕΤ), Χρυσός Χορηγός η OK!Anytime Markets και Αργυρός Χορηγός το ξενοδοχείο Radisson Blu Park. Χορηγοί είναι οι εταιρείες: Μαυρογένης Α.Ε., Zakcret, Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ, Thinking Cup powered by Nescafe και τo Κέντρο Προετοιμασίας Μεταπτυχιακών Σπουδών Κουτσοδόντης. Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ Α.Ε., Πρώτο Πρόγραμμα, ΕΡΑσπορ 101.8, KOSMOS 93.6, Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε., music 89.2, sport24.gr, Chillout magazine, Runningnews.gr, Run247.gr, RunnerMagazine.gr, LoveGreece.com και iRUN.gr.

Για εισιτήρια και επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο: www.aueb.gr/oparun.

 

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑ

 

ID: 
1594
Επισυναπτόμενα: 

Τελευταία ενημέρωση: 20-03-2019