Το TEDxAUEB επιστρέφει για έβδομο έτος με θέμα “Blank” (02/03/19)

TEDxAUEB

BLANK

2019.tedxaueb.com

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019, Σεράφειο Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη, Αθήνα, 118 54)

Κενό, το ξεκίνημα κάθε ζωής.  Το TEDxAUEB επιστρέφει, για έβδομο συνεχόμενο έτος, υπό την αιγίδα του ΟΠΑ, το Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019 στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων με θέμα “BLANK”.

Το μυαλό του ανθρώπου όταν γεννιέται είναι άγραφο βιβλίο, ένας λευκός καμβάς τον οποίο συμπληρώνει μέσα από τις εμπειρίες του και την αντίληψή του, με τα χρώματα και τα σχέδια που ο ίδιος επιλέγει και ορίζει.

Κάθε κενό είναι το ίδιο γεμάτο από αμέτρητες δυνατότητες.  Έλληνες και διεθνείς ομιλητές από διαφορετικούς επιστημονικούς κλάδους, θα προσεγγίσουν μέσα από προσωπικές τους εμπειρίες την ιδιαίτερη σημασία του “BLANK”. Ακόμη, από τη σκηνή του TEDxAUEB δε θα μπορούσαν να λείπουν performances καλλιτεχνών που θα γεμίσουν με το δικό τους τρόπο το κενό στην τέχνη, αλλά και διαδραστικά workshops για μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Το TED είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση αφιερωμένη στις Ιδέες Που Αξίζει Να Διαδοθούν και, στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιείται κάθε χρόνο 5ήμερο συνέδριο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Σε αυτό συμμετέχουν κορυφαίες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο που μοιράζονται τις ιδέες και τις πράξεις τους. Το ΤΕD σημαίνει Tεχνολογία Ψυχαγωγία Τέχνη (Technology Entertainment Design). TEDx είναι ένα πρόγραμμα από τοπικές εκδηλώσεις οι οποίες οργανώνονται από ομάδες εθελοντών. Η κάθε τοπική εκδήλωση ακολουθεί τις προδιαγραφές του TED και πυροδοτεί συζητήσεις και συνδέσεις μέσω των ομιλητών και των βίντεο των ομιλιών που προβάλλονται στις ιστοσελίδες του TED και των τοπικών TEDx.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://2019.tedxaueb.com/.

ID: 
1517

Τελευταία ενημέρωση: 03-05-2019