Διοργάνωση «Ημερών Καριέρας ΟΠΑ – AUEB Career Fair» από τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του ΟΠΑ

Δελτίο Τύπου

 

Διοργάνωση «Ημερών Καριέρας ΟΠΑ – AUEB Career Fair»
από τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του ΟΠΑ

 

Με εμπειρία που ξεπερνά τα 20 έτη, το ΟΠΑ διοργανώνει και φέτος εκδήλωση με τίτλο «Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ – AUEB Career Fair».  Η εκδήλωση διοργανώνεται με ευθύνη της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στην εκδήλωση αναμένεται να λάβουν μέρος περισσότερες από 40 μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις συναντώντας περισσότερους από 400 φοιτητές και αποφοίτους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Η εκδήλωση, εξαιρετικά προσφιλής στον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας, αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες εκδηλώσεις καριέρας ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος στην χώρα και έχει καθιερωθεί στην συνείδηση υποψηφίων και επιχειρήσεων. 
Συγκεκριμένα, αποτελεί σημαντική ευκαιρία, τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους υποψηφίους, να διερευνήσουν τις προοπτικές συνεργασίας τους μέσα από την πραγματοποίηση συναντήσεων και συνεντεύξεων γνωριμίας.

 

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών προσανατολίζεται σταθερά προς την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των φοιτητών και αποφοίτων του, οι οποίοι μέσω της εκδήλωσης καταδεικνύουν την υψηλού κύρους ακαδημαϊκή τους κατάρτιση και διεκδικούν τη θέση που τους αναλογεί στη σημερινή διεθνοποιημένη αγορά εργασίας. Αντίστοιχα οι επιχειρήσεις μέσα από τον θεσμό των Ημερών Καριέρας, έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν άριστα καταρτισμένους νέους επιστήμονες με σκοπό την κάλυψη αναγκών ανθρώπινου δυναμικού.

 
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 από τις 9:30 έως τις 17:00 στο κτήριο «Μηχανουργείο» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.
 

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑ
ID: 
174

Last updated: 25 April 2017