Σημαντική άνοδος των βάσεων εισαγωγής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 

Αθήνα, 28 Αυγούστου 2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημαντική άνοδος των βάσεων εισαγωγής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση επιβεβαίωσε, για άλλη μια χρονιά, ότι στα Τμήματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών εισάγονται οι άριστοι εκ των υποψηφίων. Οι βάσεις εισαγωγής των Τμημάτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι οι υψηλότερες μεταξύ των βάσεων των αντίστοιχων Τμημάτων των άλλων Πανεπιστημίων και η βαθμολογική απόσταση μεταξύ πρώτου και τελευταίου εισακτέου είναι η μικρότερη συγκρινόμενη με εκείνη των άλλων αντίστοιχων Τμημάτων.

Τα αποτελέσματα αυτά δικαιώνουν τις επιλογές του Ιδρύματος για αριστεία, εξωστρέφεια, καινοτομία και κοινωνική προσφορά και επιβραβεύουν τον σταθερό προσανατολισμό του στην ποιότητα στην εκπαίδευση μακριά από πρακτικές ευκαιριακών μεγεθύνσεων, με ενσωματώσεις Τμημάτων ΤΕΙ, χωρίς σχέδιο και στόχο.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών καλωσορίζει τους νέους φοιτητές του με τη συμμετοχή των οποίων θα συνεχίσει τη μακρά πορεία του ως ένα διεθνώς αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο στα γνωστικά πεδία που θεραπεύει.

 

Συγκριτικά στοιχεία βάσεων εισαγωγής μεταξύ Τμημάτων ΟΠΑ και αντίστοιχων Τμημάτων άλλων ΑΕΙ

 

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑ

ID: 
1839

Last updated: 29 August 2019