ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ 2024 - 2025 & ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΟΓΩ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ.

 

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του ΟΠΑ που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus+ Κινητικότητα για σπουδές για το ακαδ. έτος 2024-2025, ότι θα πραγματοποιηθεί γενική ενημερωτική συνάντηση του γραφείου Erasmus του ΟΠΑ την Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024, ώρα 11:00 πμ,  στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου.

Στην παρουσίαση θα δοθούν γενικές πληροφορίες τόσο για τις σπουδές στο εξωτερικό όσο και για τις προϋποθέσεις λήψης της υποτροφίας Erasmus+.

Επιπλέον, θα παρουσιαστεί η δυνατότητα πρακτικής άσκησης Erasmus+ στο εξωτερικό καθώς και οι λεπτομέρειες της προκήρυξης που δημοσιεύθηκε και βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.aueb.gr/el/erasmus/mobility/news/programma-praktikis-askisis-erasmus-akad-etos-2024-2025

 

Στη συνάντηση θα παρουσιάσουν : Η υπεύθυνη του Προγράμματος, κ. Κλεοπάτρα Ντέλιου και ο υπεύθυνος OLS & Beneficiary Module του προγράμματος, κ. Κώστας Βίτσιος.

Επιπλέον, μέλη του συλλόγου Φοιτητών Erasmus του ΟΠΑ θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους για το πρόγραμμα Erasmus+ παρουσιάζοντας τις προκλήσεις αλλά και τα οφέλη που αποκόμισαν κατά τη διάρκεια των κινητικοτήτων τους στο εξωτερικό.

Το επόμενο διάστημα, μετά τη γενική αυτή συνάντηση του προγράμματος, θα ακολουθήσουν τμηματικές συναντήσεις με σκοπό να δοθούν διευκρινίσεις για το πρόγραμμα και για τη διαδικασία των αιτήσεων που ισχύουν σε επίπεδο τμήματος.

 

Από το γραφείο Erasmus,

Δρ. Κλεοπάτρα Ντέλιου