Τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων του ΔΠΜΣ στη ΔΑΔ

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με πολλή συγκίνηση και χαρά, πραγματοποίησε την τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Πλήρους Φοίτησης, σειράς 2022 και του Τμήματος Μερικής Φοίτησης, σειράς 2021.

Χαιρετισμούς απηυθύναν ο Αντιπρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Καθηγητής Κωνσταντίνος Δράκος, η Διευθύντρια του Προγράμματος, Καθηγήτρια Μαρία Βακόλα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας PeopleCert, Βύρων Νικολαΐδης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων του Μεταπτυχιακού, Μαρία Σαββάκη.

Στο πλαίσιο της τελετής ορκωμοσίας τιμήθηκαν με βραβεία Εξαιρετικής Επίδοσης  στη Διδασκαλία  για  το ακαδ. έτος 2022-2023, οι Διδάσκοντες του Προγράμματος Καθηγήτρια Μαρία Βακόλα για το μάθημα «Οργανωσιακή Ψυχολογία και Συμπεριφορά» στο τμήμα Μερικής Φοίτησης και ο Αναπληρωτής Καθηγητής Αλέξανδρος Παπαλεξανδρής για το μάθημα «Στρατηγική και Διεθνής Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού» στο τμήμα Πλήρους Φοίτησης.

Επίσης, χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας, Σωτήριος Σταματίου και η κυρία Μαρία Βερούχη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας Edenred, οι οποίοι απένειμαν Υποτροφία στη μνήμη Χρήστου Γιαννουλόπουλου, ποσού 1500 ευρώ, από τον Σύνδεσμο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και την εταιρία Edenred, στη  φοιτήτρια  Μαρίνου  Βαρβάρα  της Σειράς εισαγωγής 2022 του Τμήματος Πλήρους Φοίτησης, η οποία αρίστευσε με βαθμό πτυχίου 9,33.

Οι χαιρετισμοί ολοκληρώθηκαν με την κυρία Βελλιώτου Πέγκυ, Partner της εταιρίας KPMG, η οποία απένειμε Υποτροφία 1500 ευρώ, την οποία προσέφερε η εταιρία KPMG, στον φοιτητή Βίγλατζη Άγγελο, της σειράς εισαγωγής 2021 του Τμήματος Μερικής Φοίτησης, που αρίστευσε με βαθμό πτυχίου 8,81.

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών εύχεται ολόψυχα στους/στις απόφοιτους καλή σταδιοδρομία και κατάκτηση των προσωπικών τους στόχων!