Τελετή Ορκωμοσίας Αποφοίτων

Τελετή Ορκωμοσίας Αποφοίτων

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με πολλή συγκίνηση και χαρά, πραγματοποίησε τις τελετές ορκωμοσίας των αποφοίτων των Τμημάτων του ΠΜΣ Πλήρους Φοίτησης των ακαδημαϊκών ετών 2018-2019 και 2019-2020, στις 24 Φεβρουάριου και Μερικής Φοίτησης του ακαδημαϊκού έτους 2018 -2020, στις 3 Μαρτίου.

Χαιρετισμούς απηυθύναν ο Αντιπρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Καθηγητής Γεώργιος Λεκάκος, η Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ Αναπληρώτρια Καθητήτρια Αγγελική Πουλυμενάκου, ο Διευθυντής του Προγράμματος Καθηγητής Ιωάννης Νικολάου, ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας Σωτήρης Σταματίου και η Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Μαρία Σαββάκη.

Επίσης, υποτροφίες προσφέρθηκαν στους/ στις αριστούχους: Στον Κωνσταντίνο Πατρώνη, φοιτητή του Τμήματος Πλήρους Φοίτησης 2018-2019 του και την Μαρίνα Δήμητρα Κωνσταντίνου, φοιτήτρια του Τμήματος Πλήρους Φοίτησης 2019-2020, απονεμήθηκαν υποτροφίες στη μνήμη Χρήστου Γιαννουλόπουλου από τον Σύνδεσμο Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού Ελλάδος και την εταιρία  Edenred. Η φοιτήτρια του Τμήματος Μερικής Φοίτησης 2018-20, Μαστραντώνη Χαρίκλεια-Μαρία έλαβε την υποτροφία από την εταιρία Netcompany-Intrasoft και το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Στο πλαίσιο των τελετών τιμήθηκαν με Βραβεία Υψηλής Διδακτικής Επίδοσης σε αναγνώριση του διδακτικού τους έργου και της συνεισφοράς τους στο πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης ο Επίκουρος Καθηγητής Αλέξανδρος Παπαλεξανδρής για το μάθημα «Στρατηγική και Διεθνής Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού», η Επίκουρη Καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου Δήμητρα Ιορδάνογλου για το μάθημα «Διαχείριση Ποικιλομορφίας & Εσωτερική Συμβουλευτική» και τα Μέλη του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού Δημήτριος Λυμπερόπουλος και Ανδρέας Ευαγγελάτος για τα μαθήματα «Επικοινωνία και Διαχείριση Κρίσεων» και  «Εκπαιδευτικό Εργαστήριο σε Στατιστική Ανάλυση» αντίστοιχα.

Επίσης, τα Βραβεία Υψηλής Διδακτικής Επίδοσης σε αναγνώριση του διδακτικού τους έργου και της συνεισφοράς τους στο πρόγραμμα Μερικής Φοίτησης έλαβαν η Ομότιμη Καθηγήτρια Νάνσυ Παπαλεξανδρή για το μάθημα «Διαχείριση Ποικιλομορφίας & Εσωτερική Συμβουλευτική», ο  Επίκουρος Καθηγητής Αλέξανδρος Παπαλεξανδρής για το μάθημα «Στρατηγική και Διεθνής Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού», η Επίκουρη Καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου Δήμητρα Ιορδάνογλου για το μάθημα «Διαχείριση Ποικιλομορφίας & Εσωτερική Συμβουλευτική» και η Δρ. Κλεοπάτρα Ντέλιου για το μάθημα «Διοίκηση Αλλαγών και Ποιότητας».

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών εύχεται ολόψυχα στους/στις απόφοιτους καλή σταδιοδρομία και κατάκτηση των προσωπικών τους στόχων!