International Summer School "Digital Business-DigiBiz" 2023, από το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας σε συνεργασία με το Michigan State University

Το Tμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργάνωσε με επιτυχία το Διεθνές Θερινό Σχολείο σε θέματα Ψηφιακού Επιχειρείν (International Summer School “Digital Business-DigiBiz”) σε συνεργασία με το Michigan State University. Πρόκειται για μια συνεργασία του ΟΠΑ με ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, καθώς η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του MSU κατέχει συστηματικά τις πρώτες θέσεις διεθνών κατατάξεων τόσο στα προπτυχιακά όσο και στα μεταπτυχιακά της προγράμματα.

Το Θερινό Σχολείο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και στη Σύρο από τις 10 έως τις 16 Ιουλίου 2023 με συμμετέχοντες 26 φοιτητές από το Michigan State University και 9 φοιτητές από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να επιμορφωθούν σε επίκαιρα θέματα ψηφιακού μάρκετινγκ.

Οι συμμετέχοντες παρακολουθώντας τις διαλέξεις ακαδημαϊκών και επαγγελματιών του χώρου του Ψηφιακού Επιχειρείν, καθώς επίσης και μέσω της επίσκεψής τους στα γραφεία της Coca-Cola Hellas κατανόησαν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να μετατρέψουν μια εξαιρετική ιδέα σε μια φιλόδοξη start-up.

Προκειμένου οι φοιτητές να ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα, κλήθηκαν να υποβάλουν μια ομαδική εργασία με παραδοτέο ένα επιχειρηματικό πλάνο.