Λειτουργία Αναγνωστηρίου για ατομική μελέτη από 9/9/2021

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ 9/9/2021

Από 9/9/2021 και για όσο διάστημα θα πραγματοποιούνται οι επαναληπτικές εξετάσεις περιόδου Σεπτεμβρίου 2021 με φυσική παρουσία, θα λειτουργεί οριοθετημένος χώρος αναγνωστηρίου για ατομική μελέτη, με τήρηση  όλων των μέτρων υγειονομικής προστασίας που προβλέπονται από τις Υπουργικές Αποφάσεις και τις Αποφάσεις της Συγκλήτου.  Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Αναγνωστηρίου παρακαλούμε για την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων υγειονομικής προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού:

  • Οι επισκέπτες μπορούν να εισέρχονται στο Αναγνωστήριο αποκλειστικά για ατομική μελέτη, κατόπιν ταυτοποίησης και επίδειξης είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού, είτε εν ενεργεία πιστοποιητικού νόσησης, είτε βεβαίωσης διενέργειας αυτοδιαγνωστικού τεστ (24 ωρών), είτε βεβαίωσης διενέργειας rapid test (72 ωρών), είτε βεβαίωσης διενέργειας μοριακού ελέγχου PCR (72 ωρών).
  • Οι επισκέπτες φορούν υποχρεωτικά μάσκα προστασίας και τηρούν κοινωνική απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων από άλλους παρευρισκόμενους.
  • Η περιήγηση στα βιβλιοστάσια απαγορεύεται αυστηρά.
  • Το προς μελέτη υλικό από τις συλλογές της Βιβλιοθήκης ανασύρεται από τα βιβλιοστάσια αποκλειστικά από το προσωπικό κατόπιν σχετικού αιτήματος των χρηστών μέσω της ειδικής φόρμας δανεισμού. Για το λόγο αυτό, εντοπίζετε τα βιβλία που σας ενδιαφέρουν από τον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης και συμπληρώνετε τη φόρμα δανεισμού την προηγούμενη ημέρα της επισκέψεώς σας στη Βιβλιοθήκη. Το προσωπικό θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον ορισμό ραντεβού. Η χρήση του Αναγνωστηρίου χωρίς παράλληλη χρήση βιβλίων από τις συλλογές της Βιβλιοθήκης δεν απαιτεί ραντεβού και προηγούμενη επικοινωνία.
  • Συστήνεται η χρήση ατομικού αντισηπτικού και ο καθαρισμός του τραπεζιού.
  • Σε περίπτωση αδιαθεσίας κατά την ημέρα του ραντεβού παρακαλούμε να μην εισέρχεστε στο χώρο του Αναγνωστηρίου.

 

Το ωράριο λειτουργίας του Αναγνωστηρίου για ατομική μελέτη και δανεισμό βιβλίων είναι Δευτέρα - Πέμπτη, 9.00-17.00 & Παρασκευή 9.00-16.30.