Το ΟΠΑ τιμά και βραβεύει τους δυο Ολυμπιονίκες του

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρωτοπόρο στον χώρο της εκπαίδευσης και δίνοντας έμφαση στην αριστεία, βράβευσε και τίμησε τους διακεκριμένους αθλητές - φοιτητές του με μια σεμνή τελετή.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, βραβεύτηκαν ο Αριστείδης Μακροδημήτρης, αθλητής της κολύμβησης και φοιτητής του Τμήματος Πληροφορικής και ο Λευτέρης Πετρούνιας, αθλητής στο αγώνισμα των κρίκων και φοιτητής του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου.

Ο Αριστείδης Μακροδημήτρης, στους πρόσφατους Παραολυμπιακούς αγώνες κατέκτησε την 6η θέση στα 200μ. ελεύθερο, την 8η θέση στα 100μ και την 7η θέση στα 50μ. Επίσης, κατέκτησε το ασημένιο και 2 χάλκινα μετάλλια το 2012 στο Λονδίνο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ο χρυσός ολυμπιονίκης στο αγώνισμα των κρίκων στο Ρίο. Την ίδια χρονιά, κατέκτησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στο Κατάρ και το χρυσό μετάλλιο στο 32ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στη Βέρνη. Το 2015, κατέκτησε το χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της ενόργανης γυμναστικής στη Γλασκώβη, το χρυσό μετάλλιο στους πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες που έγιναν στο Μπακού, το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στο Μονπελιέ και πολλές άλλες διακρίσεις.

Με τη συμβολική αυτή πράξη, το ΟΠΑ θέλει να αναδείξει και να προβάλει τις διακρίσεις που κατέκτησαν τα δυο λαμπρά μέλη της πανεπιστημιακής του κοινότητας που με την αγάπη και την αφοσίωση στο στόχο τους κατέκτησαν κορυφαίες θέσεις στο βάθρο των πρωταθλητών.

 

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑ

 

id: 
2873
ID: 
3

Last updated: 8 November 2016