Ολοκλήρωση κύκλου ενημερωτικών εκδηλώσεων για μαθητές Λυκείων

Αθήνα, 29 Μαρτίου 2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΚΛΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ

 

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) ολοκλήρωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία τον κύκλο ενημερωτικών εκδηλώσεων που απευθύνεται στους μαθητές Λυκείου και στοχεύει στην ενημέρωση των υποψηφίων φοιτητών για τα Προγράμματα Σπουδών του.
 
Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 15, 22 και 29 Μαρτίου, χαιρετισμό απηύθυνε ο Αναπληρωτής Πρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού, Καθηγητής κ. Δημήτριος Μπουραντώνης, ενώ Καθηγητές από τα οκτώ Τμήματα του ΟΠΑ παρουσίασαν τα Προγράμματα Σπουδών των Τμημάτων τους. Στη συνέχεια, καταξιωμένα στελέχη του Γραφείου Διασύνδεσης του ΟΠΑ,  απάντησαν σε ερωτήσεις που τέθηκαν από μελλοντικούς φοιτητές σχετικά με τις προοπτικές απασχόλησης των αποφοίτων του Ιδρύματος.
 
Φέτος το ΟΠΑ υποδέχτηκε στους χώρους συνολικά περισσότερους από 1000  μαθητές της Γ’ Λυκείου, ενώ την εκδήλωση παρακολούθησαν και μαθητές από σχολεία της περιφέρειας μέσω ζωντανής μετάδοσης. Συνοπτικά, οι εντυπώσεις από τις εκδηλώσεις συμπυκνώνονται στη δήλωση μαθήτριας: "Τόσο οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης όσο και οι ομιλητές/καθηγητές, με τον φιλικό τους τρόπο, έδωσαν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματά μου και προβληματισμούς μου. Το αποτέλεσμα ήταν αναμφίβολα θετικό και το πρόγραμμα στο σύνολό του ιδιαίτερα επιτυχημένο."
 
Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών συνεχίζει και εξελίσσει την δεκαετή και πλέον παράδοση που έχει δημιουργήσει στη διοργάνωση ανάλογων ενημερωτικών εκδηλώσεων για τους υποψήφιους φοιτητές του. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης το ΟΠΑ επιδιώκει ευρύτερη πληροφόρηση των υποψήφιων φοιτητών για τις σπουδές στο Ίδρυμα έτσι ώστε αυτοί να κάνουν την καλύτερη επιλογή για την μελλοντική σταδιοδρομία τους.
 

 
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΟΠΑ
ID: 
852

Last updated: 29 March 2018