Απονομή του 12ου Βραβείου Ασφαλιστικών Επιστήμων "Ferran Armengol i Tubau" στον καθηγητή του Τμήματος Στατιστικής του ΟΠΑ Δημήτρη Καρλή

Ο καθηγητής Δημήτρης Καρλής (Τμήμα Στατιστικής, ΟΠΑ) και ο Αναπλ. Καθηγητής Lluis Bermúdez (Department of Economic, Financial and Actuarial Mathematics, University of Barcelona) έλαβαν το βραβείο Ασφαλιστικών Επιστήμων "Ferran Armengol i Tubau" για την ερευνητική τους εργασία με τίτλο "Insurance pricing with multiple correlated warranties".

Η Επιστημονική Εταιρεία Οικονομίας της Καταλονίας του Ινστιτούτου Καταλανικών Σπουδών και το Ίδρυμα Armengol and Mir, με στόχο την αναγνώριση και την τόνωση των προσπαθειών για καλύτερη έρευνα στον τομέα της Ασφαλστικής Επιστήμης και της κάλυψης κινδύνου καθιέρωσαν το βραβείο "Ferran Armengol i Tu bau". Το βραβείο Ασφαλιστικών Επιστήμων χορηγείται ανά τριετία. Χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Armengol και Mir, την ασφαλιστική εταιρεία Mutua de Propertarios, το Συμβούλιο των Κολλεγίων Ασφαλιστικών Μεσιτών της Καταλονίας και τον Σύνδεσμο Αναλογιστών της Καταλονίας.

 

 

ID: 
1750

Τελευταία ενημέρωση: 06-06-2019