Ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του ΟΠΑ σχετικά με τα βίαια γεγονότα τα οποία σημειώνονται καθημερινά από την ημέρα έναρξης των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών

id: 
292

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

(ΑΣΟΕΕ)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76 - 10434 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ. 210 8203314 - FAX: 2108226105 - email: sakel@aueb.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, μετά τα βίαια γεγονότα τα οποία σημειώνονται καθημερινά, από την ημέρα έναρξης των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών και ειδικά μετά τα έκτροπα της 25/9/2008, οι Γραμματείες του Πανεπιστημίου σταμάτησαν τη διαδικασία των εγγραφών και τη λειτουργία τους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Επειδή υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα όλων, εργαζομένων, φοιτητών, διδασκόντων και γενικά των πολιτών που βρίσκονται στο χώρο του Πανεπιστημίου, το Διοικητικό Προσωπικό αδυνατεί να εργαστεί και να εξυπηρετήσει τους ίδιους τους φοιτητές κάτω από αυτές τις συνθήκες.

αλούνται όλες οι φοιτητικές παρατάξεις, να διευκολύνουν το έργο των Γραμματειών στις εγγραφές και γενικότερα στην εξυπηρέτηση των φοιτητών, αφήνοντας ελεύθερη την πρόσβαση στις Γραμματείες.

ε περίπτωση που συνεχιστούν οι απαράδεκτες αυτές συνθήκες, ο Σύλλογος των Διοικητικών Υπαλλήλων, αποφασίζει, ότι θα διακόπτεται η λειτουργία των Γραμματειών και όχι μόνο.

Ο χώρος του Πανεπιστημίου είναι και πρέπει να παραμείνει χώρος πολιτισμού, μάθησης, διαλόγου και προβληματισμού.

Το ΔΣ του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων

25/9/2008

Τελευταία ενημέρωση: 07-11-2018