Ημερίδα "Οι εξελίξεις στα γνωστικά αντικείμενα στις Επιστήμες της Οικονομίας, του Management και της Πληροφορικής"

id: 
1388

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερίδα "Οι εξελίξεις στα γνωστικά αντικείμενα στις Επιστήμες της
Οικονομίας, του Management και της Πληροφορικής"

Πρόγραμμα Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης του ΟΠΑ
Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης του ΟΠΑ, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Μαΐου 2012, ημερίδα με τίτλο "Οι εξελίξεις στα γνωστικά αντικείμενα στις Επιστήμες της Οικονομίας, του Management και της Πληροφορικής". Στόχος της ημερίδας ήταν αφενός η ενημέρωση των καθηγητών και των διευθυντών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από κορυφαίους στον τομέα τους καθηγητές του Πανεπιστημίου μας για τις εξελίξεις στους επιστημονικούς κλάδους της Διοίκησης, των Οικονομικών και της Πληροφορικής, αφετέρου η αναγνώριση της συνεργασίας του ΟΠΑ με τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Αττικής που συνεισέφεραν στη φετινή επιτυχία του Προγράμματος.

Στην ημερίδα απηύθυνε χαιρετισμό ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Εμμ. Γιακουμάκης και ακολούθησαν οι παρουσιάσεις των Καθηγητών κ. Β. Παπαδάκη, κ. Δ. Μπουραντά, κ. Α. Ξεπαπαδέα, κ. Ν. Βέττα, κ. Π. Κωνσταντόπουλου και του κ. Μ. Βαζιργιάννη. Η ημερίδα έκλεισε με μία σύνοψη, από τον συντονιστή Καθηγητή κ. Γ. Ιωάννου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φοιτητές του Προγράμματος ανέλαβαν εθελοντικά και έφεραν εις πέρας ένα μεγάλο μέρος της διοργάνωσης, σε συνεργασία με την Συντονίστρια του Προγράμματος κ. Βασιλική Μπρίνια.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018