Νέα σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αποφοίτων του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας για το 2015

id: 
2285

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αποφοίτων του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας για το 2015.

Ο Σύλλογος Αποφοίτων ΔΕΤ είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αναγνωρισμένος από τον Φεβρουάριο του 2005 από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την παρουσία ενός πολύ μεγάλου ποσοστού των αποφοίτων του Τμήματος μας σε σημαντικές θέσεις εργασίας και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών ανά τον κόσμο, αποτελούν τις ικανές συνθήκες για να αναδειχθεί ως ένας από τους ισχυρότερους συλλόγους αποφοίτων στην Ελλάδα.

Μετά από εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την 31η Ιανουαρίου 2015, η νέα σύσταση του Δ.Σ. έχει ως εξής:

  1. Κωνσταντίνος Σταύρου, Πρόεδρος

  2. Εύα Καβαλιώτου, Αντιπρόεδρος
  3. Ξένια Μαστροπέτρου, Γραμματέας
  4. Λέων Γαβαλάς, Ταμίας
  5. Γιάννης Ήμελος, Μέλος
  6. Αιμιλία Λάπα, Μέλος
  7. Άννα Κελεπούρη, Μέλος

Με νέα διοίκηση και όρεξη για δημιουργία οραματιζόμαστε έναν Σύλλογο, ο οποίος θα αποτελεί σύμβουλο τόσο για τους αποφοίτους όσο και για τους φοιτητές του Τμήματος και θα παραδίδει ξεκάθαρες και συγκεκριμένες αξίες σε κάθε μία από τις ομάδες αυτές, μέσα από την ενεργή του δράση.

Από το ΔΣ του Συλλόγου Αποφοίτων ΔΕΤ

Τελευταία ενημέρωση: 07-11-2018