Το ΚΕΚ/ΟΠΑ στηρίζει το πρώτο HR Community Conference & Awards

id: 
2378

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΚΕΚ/ΟΠΑ ανάμεσα στους χορηγούς του HR Community Conference & Awards

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) του ΟΠΑ συμμετείχε ως conference sponsor στο πρώτο HR Community Conference and Awards, το οποίο διεξήχθη την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 στην Αθήνα και διοργανώθηκε από το skywalker.gr και την Ethos Media, στηρίζοντας έμπρακτα τη διοργάνωση.

Στόχος του συνεδρίου ήταν να εστιάσει στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα, να αναδείξει τις αλλαγές που σημειώνονται στον ρόλο των στελεχών HR και να ακουστούν απόψεις και πληροφορίες με πρακτική αξία για το ακροατήριο.

Το booth του ΚΕΚ ΟΠΑ είχε μεγάλη προσέλευση από ενδιαφερόμενους συνέδρους, οι οποίοι ζητούσαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τα επαγγελματικά εκπαιδευτικά προγράμματα που παρέχει το ΚΕΚ ΟΠΑ.

Στο πλαίσιο του HR Community Conference, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η απονομή των βραβείων HR Awards 2015. Στόχος των βραβείων ήταν η προσέλκυση συμμετοχών από εταιρίες και αντίστοιχα τμήματα HR, που έχουν να επιδείξουν επιτυχημένες ή καινοτόμες, πρακτικές, μεθόδους και στρατηγικές σε κατηγορίες, όπως Δημιουργικό Εργασιακό Περιβάλλον, Διακράτηση Προσωπικού, ΕΚΕ, Διαχείριση Αλλαγών κ.λπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τις εργασίες του συνεδρίου παρακολούθησαν πάνω από 350 ενδιαφερόμενοι μέσα στην αίθουσα και πάνω από 1.000 διαδικτυακά, μέσω της εφαρμογής live streaming από την ιστοσελίδα του συνεδρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο επισκεφθείτε τη σελίδα http://hrcommunity.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΚΕΚ/ΟΠΑ επισκεφθείτε τη σελίδα http://kek.aueb.gr/

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018