ΔΡΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
Διεύθυνση Γραφείου: Δεριγνύ 12, 6ος όροφος / Μαράσλειο Μέγαρο (Κεντρικό Κτήριο) 1ος όροφος
Τηλέφωνο: 210 - 8203 461 | 8203 140

Ο Κωνσταντίνος Δράκος υπηρετεί ως Καθηγητής στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Προηγουμένως υπηρέτησε ως Επίκουρος Καθηγητής από τον Ιανουάριο του 2009 έως και τον Οκτώβριο του 2012. Το διάστημα 2003-2008 υπηρέτησε ως Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πατρών και ως Λέκτορας στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου του Έσσεξ (2001-2002). Μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών του σπουδών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Οικονομικών Επιστημών), συνέχισε στο Πανεπιστήμιο του Έσσεξ λαμβάνοντας ΜΔΕ και Διδακτορικό Δίπλωμα στην Οικονομική Επιστήμη με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν στην Εφαρμοσμένη Χρηματοοικονομική και στην Οικονομική της Ασφάλειας. Στα τρέχοντα διδακτικά του καθήκοντα συμπεριλαμβάνονται η διδασκαλία της Μακροοικονομικής Θεωρίας, της Τραπεζικής Χρηματοοικονομικής, της Χρηματοοικονομικής των Ασφαλιστικών Οργανισμών (προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών), των Ποσοτικών Μεθόδων, και Διαχείρισης Κινδύνων (μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών).

Πλήρες Βιογραφικό: 

Τελευταία ενημέρωση: 13-01-2021

 

* Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών δεν φέρει καμία ευθύνη όσον αφορά στην ακρίβεια των στοιχείων του συνοπτικού και του πλήρους βιογραφικού των μελών του προσωπικού, όπως αυτά αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους συντάκτες των βιογραφικών σημειωμάτων.