ΣΚΟΥΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΠΑΝΟΣ

Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών
Σε άδεια ανατροφής τέκνου
E-mail:
Διεύθυνση Γραφείου: Δεριγνύ 12, 7ος όροφος, Γραφείο 4
Τηλέφωνο: 210 - 8203 929

Ο Σπύρος Σκούρας σπούδασε στο Cambridge University (Trinity College), Universitat Pompeu Fabra, European University Institute και στη συνέχεια, εργάστηκε ως λέκτορας στο Cambridge University (Faculty of Economics & Politics και Gonville and Caius College), και ερευνητής στο Santa Fe Institute και Imperial College (Dept of Mathematics), πριν εκλεγεί Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2003.

Η έρευνά του έχει εξετάσει Χρηματοοικονομικά, Οικονομετρικά και Υπολογιστικά Προβλήματα και έχει δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά, όπως το Journal of Econometrics και Journal of Economic Dynamics and Control, ενώ έχει βραβευτεί από το Society of Computational Economics και την Panagora Asset Management. Ως ερευνητικός σύμβουλος έχει εργαστεί για την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, την Prediction Company και την MAN Investments.

Πλήρες Βιογραφικό: 

Τελευταία ενημέρωση: 04-09-2023

 

* Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών δεν φέρει καμία ευθύνη όσον αφορά στην ακρίβεια των στοιχείων του συνοπτικού και του πλήρους βιογραφικού των μελών του προσωπικού, όπως αυτά αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους συντάκτες των βιογραφικών σημειωμάτων.